Regisztráció

ELKEZDŐDÖTT AZ ELZA UTCAI JÁTSZÓTÉR FELÚJÍTÁSA

A játszótér korszerűsítése a Részvételi költségvetés győztes projektjeként valósul meg Budatétényben.

A Részvételi költségvetés keretében a kerületi lakosok dönthettek arról, hogy milyen újabb fejlesztések jöhessenek létre Budafok-Tétényben. A projekt második körében is rendkívül aktív volt a lakosság, összesen 16 pályázat nyert forrást a meghatározott keretösszegből.

Budatétényben 215 szavazattal győzött az Elza utcai játszótér korszerűsítése elnevezésű projekt, amelynek munkálatai a napokban kezdődtek meg.

A fejlesztés keretében jelenleg már felújították a kerítést, novemberben pedig az esőbeálló és a kerti tároló, valamint a padok telepítése várható. A kerítés befejezése és a parki bútorok kihelyezése közötti időszakban a játszótér zavartalanul várja a kicsiket.

Bízunk benne, hogy minél több gyermek leli majd örömét a megújult játszótérben.

További győztesek projektek a Részvételi költségvetés második körében:
https://kozossegrekapcsolva.hu/bekuldott-palyazatok/

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!

Újabb projekt készült el

A Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Jókai utca és a Nagytétényi út északnyugati sarkának rendezése.