Regisztráció

A Mézesfehér utcai projekt

A pályázatot a Mézesfehér utcai lakótelepen élők közösen nyújtották be.

A projekt keretében az utca épületeinek főbejáratánál húzódó sétány burkolati javítása, a vízelvezető árkok és a sétány világításának felújítása, a lépcsők és a támfalak helyreállítása, a parkolók felfestése, a területen lévő játszótér, a garázssor előtti útszakasz, valamint a parkoló burkolatának javítása valósulhatott meg.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Gyalogos átkelőhely a Dunafoki játszótérhez

A gyerekekkel nagyon sokat járunk a Dunafoki játszótérre, és annak környékére hol gyalog, hol biciklivel. Úgy látjuk, hogy a budafoki családok is nagyon szeretik. A Duna utca felől sajnos nincs zebra, ami átvisz a játszótérhez, és a járda sem akadálymentesített. Babakocsival és biciklivel is nehéz ott átmenni. Mióta felépült a jégsátor, még többen közlekednek arra, mennek át Budafok felől a Hajó utca másik oldalára. Az autóforgalom is nagy, az Ivanics autóház és az építkezések miatt még kamionok, teherautók is járnak arra. 

Kutyafuttató

A Fenyőtoboz utcában, a Kiserdő feletti területet kutyások használják. többnyire nincsen gond, de előfordul, hogy a kutyák kiszaladnak az autók elé, vagy előfordult, már hogy a kerékpárosnak kellett gyorsabban tekernie.