Hírek

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.

Március 16-án kezdődik a Rózsakerti futókör második ütemének építése

További, több mint 300 méter új gumiburkolat készül a Rózsakerti futókörön, a Részvételi Költségvetés finanszírozásában.

Szavazott már? Nézze meg aktuális projektjeinket!

Lezárult az ötletbeadás, túlszárnyaltuk a tavalyi évet!

Március 6-án, délben, lezárult a negyedik Részvételi Költségvetés ötletbeadási szakasza. A tavalyi évet túlszárnyalva, idén 145 pályázat érkezett be, melynek elbírálása máris elkezdődött. Terveink szerint, április 3-ig, minden ötletbeadót értesítünk arról, hogy továbbjutott-e benyújtott pályázata a lakossági, szavazási körbe.

Szemétszedés közösségre kapcsolva

Negyedik alkalommal gyűltek össze az önkéntesek a Bartók Béla úton, a vastelepnél, hogy kerületünk különleges zöldterületén egy újabb szombati akció keretében a bokrok aljából is eltávolítsák a még megbújó, régi, vegyes hulladékokat.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tisztítsuk meg a Tétényi-fennsíkot!

Budafok-Tétény önkormányzata negyedik alkalommal fog össze a kerületi lakosokkal, hogy közösen tisztítsuk meg a Tétényi-fennsíkot.

Újabb kutyafuttató épült a kerületben

A kutyák és gazdik legnagyobb örömére már használható Budafok legújabb kutyafuttatója.