Regisztráció

Tétény-Rét Családi Park

A projekt célja egy családi park kialakítása volt, mely a Nagytétényi Sváb Emlékhely területe mellett tematikus játszótérrel, csúszdaparkkal, szabadtéri kondiparkkal, zárt kutyafuttatóval, pingpongasztalokkal és szánkózási lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Családi Park kivitelezésének ideje alatt megkezdődött a részvételi költségvetés második éve, az ötletgazda pedig a projekthez kapcsolódóan további fejlesztésekre nyújtott be pályázatot. A szavazás lezárulta előtt már egyértelmű volt, hogy a projekt újabb üteme is bekerül majd a győztes pályázatok közé, ezért az önkormányzat nem indította el az első ütem közbeszerzését, hanem megvárta a szavazás végét. 

Az első etapban elnyert összegből elkészült a tervezés, a területet körbekerítették, lezajlottak a terepmunkálatok, bevezették a közműveket, lerakták a burkolatokat, elhelyezték a játszótéri eszközöket, és bővítették a közvilágítást is. A Családi Park két ütemének megvalósítása párhuzamosan halad.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.

Alkotótér, műhely fiataloknak

Az ún. makerspace nagyon elterjedt nyugaton.