Regisztráció

A CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület feladatainak ellátása

A kerületben korábban önkéntes csapatként, 2021 óta egyesületként működő civil szerveződés a második részvételi költségvetés keretében is támogatást kapott.

A projekt célja az elcsavargott vagy kóbor kutyák befogásához, szállításához, elhelyezéséhez, állatorvosi ellátásához szükséges anyagi fedezet biztosítása, valamint a rászorulók részére szervezett ivartalanítási program támogatása volt.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Gyalogos átkelőhely a Dunafoki játszótérhez

A gyerekekkel nagyon sokat járunk a Dunafoki játszótérre, és annak környékére hol gyalog, hol biciklivel. Úgy látjuk, hogy a budafoki családok is nagyon szeretik. A Duna utca felől sajnos nincs zebra, ami átvisz a játszótérhez, és a járda sem akadálymentesített. Babakocsival és biciklivel is nehéz ott átmenni. Mióta felépült a jégsátor, még többen közlekednek arra, mennek át Budafok felől a Hajó utca másik oldalára. Az autóforgalom is nagy, az Ivanics autóház és az építkezések miatt még kamionok, teherautók is járnak arra. 

Kutyafuttató

A Fenyőtoboz utcában, a Kiserdő feletti területet kutyások használják. többnyire nincsen gond, de előfordul, hogy a kutyák kiszaladnak az autók elé, vagy előfordult, már hogy a kerékpárosnak kellett gyorsabban tekernie.