Regisztráció

A Tétény-Rét Családi Park fejlesztése

A Tétény-Rét Családi Park fejlesztése – a CHIP-et Csapat Kutyamentő Egyesülethez hasonlóan – a részvételi költségvetés első szakaszában a győztes projektek közé került, majd a második körben is sikeresen pályázott.

Az első évadban elnyert összegből elkészült a tervezés, a terület körbekerítették, lezajlottak a terepmunkálatok, bevezették a közműveket, lerakták a burkolatokat, elhelyezték a játszótéri eszközöket, és bővítették a közvilágítást is. 

A második évadban elnyert összegből a családi park eszközeinek telepítése valósult meg; elhelyezték többek között az elválasztó kerítésszakaszt, az esőbeállót a pelenkázóval, a sakkasztalokat, a rugós játékokat, az ikercsúszdát, a többrészes mászókát, a mókuskereket, az amőbapanelt, az egyensúlyozó-köteles, pókhálós mászókát, a focikapukat, a teqballasztalt, a célbadobót és magasságmérőt, többféle hintát (mérleghinta, baba-mama hinta), a drótkötélpályát, a röplabda- és tengopályát, a több agilityeszközzel ellátott kutyafuttatót. Emellett kiépítették a mászókakomplexumot és a többfunkciós fitneszteret, valamint bizonyos helyeken virágos parkosításra is sor került. 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.

Alkotótér, műhely fiataloknak

Az ún. makerspace nagyon elterjedt nyugaton.