Regisztráció

Az Elza utcai játszótér korszerűsítése

A javaslat célja az Elza utcai játszótér korszerűsítése volt, mely a környék összetartó közössége és gyermekeik számára központi helyszín.  

A ligetes játszótér egyik legfontosabb fejlesztése az esőbeálló volt, mely védelmet jelent nem csak zivatar idején, de erősebb szél, illetve tűző napsütés idején is. A babával érkezők részére szükséges volt pelenkázás és etetési lehetőség biztosítása is. Így ezen a játszótéren a kerületben elsőként hoztunk létre baba-mama padot. 

Kiépítettünk egy zárható tárolót a kihelyezett játékok és a fenntartáshoz szükséges kellékek elhelyezésére, valamint a játszótér körüli kerítés is megújult a gyermekek védelme érdekében.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.