Regisztráció

Kilátópont Budafokon

A nyertes ötlet értelmében a páratlan panorámával bíró és egyben népszerű kirándulóhely, a  Kálváriahegy tetején a Csillag utcában kilátópontot alakítottunk ki.

A javaslat szerint padokat helyeztünk el, hulladékgyűjtőket alakítottunk ki, valamint a behajtás ellen oszlopsort állítottunk. Az ötlet továbbfejlesztése kapcsán a rézsű tetején korlátot építettünk ki a látogatók biztonságáért. Ez az alkalmi szemetelőktől is jobban megvédi a területet. A padok mögé fákat ültettünk, így azok megerősödve nyáron árnyékot adnak, anélkül, hogy zavarnák a kilátást. 

A kilátóponton nagyméretű tábla segít a látnivalók közötti eligazodásban, valamint rövid leírást is olvashatunk Budafok történetéről.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.