Regisztráció

Kondipark a szoborparknál

A javaslat célja az volt, hogy a szoborpark környékén lakók és a nagy számban odajáró kirándulók és sportolók számára is elérhető közelségben legyen egy szabadtéri kondipark.

A Tétényi fennsík és a Kamaraerdő közelsége miatt a kerületből sokan mennek arrafelé kikapcsolódni, és a sportolni vágyók számára remek kiegészítő edzés lehetne egy kondipark (streetworkout). 

A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy önkormányzati tulajdonú közterület legyen és rendelkezzen annyi területtel, hogy kényelmesen kialakíthassunk egy kb. 100 m2-nyi streetworkout pályát. A park otthona így a Meggyes utca és a Kelenvölgyi út „ösvénye” közötti rész lett. A terület jól belátható, egyszerűen megtalálható, valamint zöldfelület-rendezéssel jól illeszkedik a környezetébe. A projekt keretében korszerű öntött gumi burkolatra kültéri sporteszközöket telepítettünk, valamint rendeztük a park környezetét.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.