Regisztráció

Kutyafuttató kistestű kutyák számára

A projekt célja kifejezetten a kistermetű kutyák részére tervezett tér kialakítása volt, ahol a gazdák biztonságos környezetben engedhetik szabadon kedvenceiket.

Az elkerített területre agilityeszközöket és ivókutat is telepítettek, így egy korszerű futtató várja a 38 centiméternél alacsonyabb marmagasságú, és 11,5 kilogrammnál kisebb testű kutyákat Rózsakerten, a Mini Cuki mellett.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Gyalogos átkelőhely a Dunafoki játszótérhez

A gyerekekkel nagyon sokat járunk a Dunafoki játszótérre, és annak környékére hol gyalog, hol biciklivel. Úgy látjuk, hogy a budafoki családok is nagyon szeretik. A Duna utca felől sajnos nincs zebra, ami átvisz a játszótérhez, és a járda sem akadálymentesített. Babakocsival és biciklivel is nehéz ott átmenni. Mióta felépült a jégsátor, még többen közlekednek arra, mennek át Budafok felől a Hajó utca másik oldalára. Az autóforgalom is nagy, az Ivanics autóház és az építkezések miatt még kamionok, teherautók is járnak arra. 

Kutyafuttató

A Fenyőtoboz utcában, a Kiserdő feletti területet kutyások használják. többnyire nincsen gond, de előfordul, hogy a kutyák kiszaladnak az autók elé, vagy előfordult, már hogy a kerékpárosnak kellett gyorsabban tekernie.