Regisztráció

ISMÉT ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOKAT OSZT AZ ÖNKORMÁNYZAT

Újabb 1000 sikeresen regisztráló juthat hozzá térítésmentesen a gyűjtőhöz.

A Részvételi Költségvetésnek köszönhetően, az első ütemben 430 darabot tudtunk kiosztani.

Miután többszörös volt nyáron a túljelentkezés, az önkormányzat úgy döntött, hogy még idén megszervez egy újabb osztást. A hivatal azt szeretné, ha minden sikeresen jelentkező hozzájuthatna a gyűjtőhöz. A második körben újabb 1000 tartályt osztanak ki az igénylőknek.

Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy a szett legalább középméretű, 3, illetve 5 ajtós személygépkocsiban, a hátsó ülések lehajtásával szállítható. Alternatív esetben a tetőcsomagtartóra szerelve. A BKV-járművekre nem fér fel.

Azok a jelentkezők, akik nyáron sikeresen regisztráltak, kaptak egy sorszámot, a mostani osztás ez alapján zajlik. Az érintetteket telefonon értesítik az átvétel helyéről és időpontjáról.

Minden gyűjtőhöz összeszerelési útmutatót mellékelünk, ami alapján az igénylőknek kell elvégezniük az összeszerelést és a használatba helyezést.

Akiknek sikeres volt a regisztrációjuk és kaptak sorszámot, de a második körbe nem fértek be, legkésőbb jövő tavaszig hozzájuthatnak az esővízgyűjtőhöz. Az önkormányzat a tervek szerint újabb regisztrációt is indít majd, hogy aki eddig nem tudott igényelni, annak is lehetősége nyíljon rá.

Az akció a Részvételi Költségvetésnek köszönhetően valósult meg. Az önkormányzat által második alkalommal meghirdetett program keretén belül ismét a lakosok dönthettek arról, hogy területrészenként a rendelkezésre álló keretösszeget mire fordítsa a hivatal. A beküldött projektötletek közül az esővíztartályok osztása volt az egyik legnépszerűbb.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.