Regisztráció

HAMAROSAN ELKÉSZÜL KERÜLETÜNK ÚJ KONDIPARKJA

A Részvételi Költségvetés újabb projektje érkezett el a megvalósulás fázisába.

Budatétényben 187 szavazattal került a győztes projektek közé a Kondipark a szoborparknál elnevezésű ötlet. A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy önkormányzati tulajdonú közterület legyen és rendelkezzen annyi területtel, hogy kényelmesen kialakíthassák a kb. 100 m2-nyi street workout pályát. A park otthona így a Meggyes utca és a Kelenvölgyi út „ösvénye” közötti rész lett. A terület jól belátható, egyszerűen megtalálható, valamint a zöldfelület-rendezéssel jól beilleszkedik majd a környezetébe. Ezek mellett a kondipark helye autóval is könnyen megközelíthető.

A kondipark eszközei már készen vannak, valamint nemrég az öntött gumiburkolat is elkészült. Hátra van a területrendezés, amely a tervek szerint a november 22-i héten valósul meg.

A kondipark létesítése hozzájárul, hogy a kerületi lakosok egy újabb helyszínen végezhessenek aktív mozgást, egészségük megőrzésének fontos részévé válhat.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.