Regisztráció

ÁTADTÁK A KONDIPARKOT

A Részvételi Költségvetés újabb projektje valósult meg, a Szoborparknál lévő kondiparkot már mindenki használhatja.

A Meggyes utca és a Kelenvölgyi út „ösvénye” között elhelyezkedő kondipark utolsó simításai is elkészültek, így már mindenki számára elérhető.

A Részvételi Költségvetésből megvalósult pályázat Néder Olivér helyi lakos ötlete volt. A kihelyezett kültéri sporteszközökön túl rendezték a park környezetét is, de tavasszal még új növények telepítésével folytatódnak a munkálatok.

,,A Részvételi Költségvetés legfontosabb eredménye, hogy az emberek elkezdenek nyitott szemmel járni a környezetükben. A számukra fontosnak tartott dolgoknak megvalósulási lehetőséget keresnek, és ehhez tud az önkormányzat anyagi fedezetet biztosítani” – mondta Karsai Ferenc polgármester az elkészült park megtekintésekor.

A kondipark ötletgazdája, Néder Olivér, elmondta, hogy a szoborpark és a Tétényi-fennsík közelsége miatt a környéken sokan sportolnak, a kondipark pedig remek kiegészítő edzésforma lehet számukra.

A Részvételi Költségvetés 2022-ben is folytatódik, a részletek miatt kövesse a projekt hivatalos weboldalát, a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.