Regisztráció

KUTYAFUTTATÓ KISTESTŰ KUTYÁKNAK

A Részvételi Költségvetés keretében épült meg Budafok-Tétény új kutyafuttatója, amely kifejezetten a kistestű kutyák számára készült.

Rózsakerten 115 szavazattal került a Részvételi Költségvetés győztesei közé a ,,Kutyafuttató kistestű kutyáknak” elnevezésű projektötlet. Célja egy olyan terület kialakítása volt, amelyet a kistermetű kutyák használhatnak, ahol a gazdák biztonságos környezetben engedhetik szabadon kis kedvenceiket.

Szepesfalvy Anna alpolgármester elmondta, hogy a szomszédos kutyafuttatóban több konfliktus volt a kisebb és a nagyobb testű kutyák között, ezért érdemes volt kialakítani az újabb futtatót.

A lekerített terület agilityeszközöket és ivókutat is kapott, így egy korszerű futtató várja a 38 cm-nél és 11,5 kg-nál kisebb kutyákat a Mini Cuki mellett.

Loksay Judit, a projekt ötletgazdája, Loksay Ferencné lánya elmondta, hogy kialakult egy kutyás közösség, akiknek köszönhetően a futtató egy játékosládával is gazdagodott, de a terület további fejlesztését is tervezik. Nyári kutyás partik szervezése és a terület füvesítése is szerepel a célok között.

A Részvételi Költségvetés 2022-ben is folytatódik, a részletek miatt kövesse a projekt hivatalos weboldalát, a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.