Regisztráció

KUTYAFUTTATÓ KISTESTŰ KUTYÁKNAK

A Részvételi Költségvetés keretében épült meg Budafok-Tétény új kutyafuttatója, amely kifejezetten a kistestű kutyák számára készült.

Rózsakerten 115 szavazattal került a Részvételi Költségvetés győztesei közé a ,,Kutyafuttató kistestű kutyáknak” elnevezésű projektötlet. Célja egy olyan terület kialakítása volt, amelyet a kistermetű kutyák használhatnak, ahol a gazdák biztonságos környezetben engedhetik szabadon kis kedvenceiket.

Szepesfalvy Anna alpolgármester elmondta, hogy a szomszédos kutyafuttatóban több konfliktus volt a kisebb és a nagyobb testű kutyák között, ezért érdemes volt kialakítani az újabb futtatót.

A lekerített terület agilityeszközöket és ivókutat is kapott, így egy korszerű futtató várja a 38 cm-nél és 11,5 kg-nál kisebb kutyákat a Mini Cuki mellett.

Loksay Judit, a projekt ötletgazdája, Loksay Ferencné lánya elmondta, hogy kialakult egy kutyás közösség, akiknek köszönhetően a futtató egy játékosládával is gazdagodott, de a terület további fejlesztését is tervezik. Nyári kutyás partik szervezése és a terület füvesítése is szerepel a célok között.

A Részvételi Költségvetés 2022-ben is folytatódik, a részletek miatt kövesse a projekt hivatalos weboldalát, a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.