Regisztráció

MINDEN JELENTKEZŐ HOZZÁJUT AZ ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYHOZ

Márciusban megkapja a tartályt minden regisztráló, aki tavaly kimaradt.

Hatalmas siker volt a Részvételi Költségvetés projektje, az esővízgyűjtő tartályok osztása. A regisztráció során többszörös volt a túljelentkezés.

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy minden sikeresen jelentkező hozzájusson a tartályhoz, ezért ősszel újabb osztást tartott. A két ütemben összesen 1430 szettet osztottak ki a lakosságnak. Már akkor ígéretet tettünk arra, hogy azok, akik akkor kimaradtak, az idén megkapják a tartályt.

Az utolsó, harmadik osztásra márciusban kerül sor. Ezáltal mindenki megkapja a tartályt, aki tavaly regisztrált, így a nyári szezonban már környezettudatosan használhatja kertjében az esővizet.

A még várakozókat az osztásról e-mailben értesítjük, valamint az átvétel helyéről és időpontjáról mindenkivel a regisztrációkor megadott telefonszámán fog egyeztetni az önkormányzat.

Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy a szett legalább középméretű, 3, illetve 5 ajtós személygépkocsiban, a hátsó ülések lehajtásával szállítható. Alternatív esetben a tetőcsomagtartóra szerelve. A BKV-járművekre nem fér fel.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.