Regisztráció

ÍGY VÁLT KERÜLETBŐL OTTHONNÁ BUDAFOK-TÉTÉNY

Budafok-Tétény önkormányzata újraindítja a Részvételi Költségvetés elnevezésű, egyedülálló kezdeményezését.

2021. április 14-én sikerrel zárult az immár második alkalommal meghirdetett budafok-tétényi Részvételi Költségvetés, a Közösségre kapcsolva. Közel 200 javaslat érkezett be, melyek közül 7780 leadott szavazattal választották ki a kerületiek az összesen 348 millió forint értékű 16 nyertes ötletet.

2022. március 17-től harmadik alkalommal nyílik lehetőség a kerületiek számára, hogy megosszák javaslataikat a Részvételi Költségvetés keretében.  A benyújtással, szavazással kapcsolatban hamarosan minden információ megtalálható lesz a projekt megújult honlapján, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon.

A Részvételi Költségvetés célja a kerületiek bevonása, hogy a közös gondolkodás eredményeként vonzóbb, fenntarthatóbb kerületté váljunk.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!