Regisztráció

Segítség a szavazásban is

Azok számára, akik szeretnének a Részvételi Költségvetésben szavazni, viszont technikai nehézségük adódna, a Szociális Szolgálat munkatársai nyújtanak segítséget.

2022. április 22-én lezárult a Részvételi Költségvetés harmadik körének ötletbenyújtási időszaka. Összesen 116 ötlet érkezett, melyeket az önkormányzat munkatársai megvizsgáltak, a közel azonos projektjavaslatokat pedig a pályázók beleegyezésével összevonták. A budafok-tétényiek így 57 pályázat közül választhatják ki a szívükhöz közel állókat, 2022. május 30-a éjfélig adhatják le voksaikat arra vonatkozóan, mely ötletek megvalósítását látnák szívesen a kerületben.

Azon lakosok számára, akik szeretnének, de technikai gondok miatt nem tudnak szavazni, a Szociális Szolgálat munkatársai nyújtanak személyes segítséget az Anna utca 10. szám alatti székhelyen előzetes bejelentkezés alapján. 

Bejelentkezés hétköznapokon 8-16 óra között a 06-1/226-0179-os telefonszámon lehetséges.

A projektek regisztráció után a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalon ismerhetők meg. 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Biztonságosabb közlekedés Rózsavölgyben

Új felfestések és táblák segítik a közlekedést az Ady Endre – Péterhegyi úti csomópontban.

Újabb macskaivartalanítási akció

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének célja a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése. 2023. november 10-től lehet jelentkezni a forrás kimerüléséig meghirdetett helyekre.