Regisztráció

Segítség a szavazásban is

Azok számára, akik szeretnének a Részvételi Költségvetésben szavazni, viszont technikai nehézségük adódna, a Szociális Szolgálat munkatársai nyújtanak segítséget.

2022. április 22-én lezárult a Részvételi Költségvetés harmadik körének ötletbenyújtási időszaka. Összesen 116 ötlet érkezett, melyeket az önkormányzat munkatársai megvizsgáltak, a közel azonos projektjavaslatokat pedig a pályázók beleegyezésével összevonták. A budafok-tétényiek így 57 pályázat közül választhatják ki a szívükhöz közel állókat, 2022. május 30-a éjfélig adhatják le voksaikat arra vonatkozóan, mely ötletek megvalósítását látnák szívesen a kerületben.

Azon lakosok számára, akik szeretnének, de technikai gondok miatt nem tudnak szavazni, a Szociális Szolgálat munkatársai nyújtanak személyes segítséget az Anna utca 10. szám alatti székhelyen előzetes bejelentkezés alapján. 

Bejelentkezés hétköznapokon 8-16 óra között a 06-1/226-0179-os telefonszámon lehetséges.

A projektek regisztráció után a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalon ismerhetők meg. 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.