Regisztráció

A szavazási időszaknak hamarosan vége!

Május 30-ig regisztrálhatnak azok, akik szeretnének szavazni a Részvételi Költségvetés projektötleteire. 2022. június 2-ig voksolhatunk azon javaslatok mellett, amelyek megvalósulását szívesen látnánk a kerületben.

A Részvételi Költségvetés harmadik forduló során összesen 116 ötletet nyújtottak be a kerületiek. Az önkormányzat felelős szakirodái ezeket megvizsgálták, a közel azonos projektjavaslatokat pedig a pályázók beleegyezésével összevonták. A budafok-tétényi lakosok így 57 pályázat közül választhatják ki azokat, amelyek megvalósulását szeretnék támogatni.

Idén újdonság, hogy a kerületrészekhez csoportosított projektek mellett, egész kerületet érintő javaslatokra is leadhatjuk voksunkat. Minden regisztráló három + három szavazattal rendelkezik. A résztvevők akár mind a hat szavazatot felhasználhatják a saját kerületrészük javaslataira, de akár meg is oszthatják azokat: hármat a saját kerületrészükben; hármat pedig vagy a másik két kerületrészben, vagy az egész kerületet érintő ötlet(ek)re adhatnak le, vagy akár vegyesen is voksolhatnak a felsoroltakra.

A szavazás tisztaságának megőrzése érdekében a regisztrációk jóváhagyási folyamata meghosszabbodott, a kerületi lakosoknak 2022. május 30-ig van lehetőségük regisztrálni a weboldalon, voksaikat pedig 2022. június 2-ig várjuk, így az utolsó pillanatban regisztrálók is élhetnek szavazati jogukkal.

Szavazzon Ön is kedvenc ötleteire, melyek megvalósulását szívesen látná a kerületben!

Kérjük, a regisztráció során kért adatokat pontosan adják meg, probléma esetén pedig keressenek minket a kozossegrekapcsolva@bp22.hu mailcímen.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.