Regisztráció

Kutyafuttató a Kiserdei játszótér mellett

Bár rengeteg kutyát sétáltatnak és sajnos szabálytalanul futtattak a Kiserdei játszótér környékén, eddig nem volt a közelben biztonságos terület a kutyák futtatása számára.

Ennek megoldása egyben biztonságot nyújt a területen sportolni, pihenni vágyók illetve a játszóteret használók számára is, kiküszöbölve a kellemetlen találkozásokat a csoportok között. A Részvételi Költségvetés keretében érkezett javaslat egy zárt kutyafuttató létrehozására.

A kivitelezés keretében a Fenyőtoboz utcában létrejött egy körbekerített terület, ahol különböző agility eszközök, játszóeszközök kaptak helyet. Az agility a kutyának fizikailag és szellemileg is kielégítő tevékenység, mellette pedig a gazdát is fitten tartja. Emellett padokat helyeztünk el és itatót is telepítettünk. 

A Kerület Napja rendezvénysorozat egyik helyszíne volt 2023 júniusában; kutyás bemutató keretében avattuk fel a kutyafuttatót.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.