Regisztráció

Tétény-Rét Családi Park megvalósításának harmadik üteme

Tétény-Rét Családi Park fejlesztése 3.0

Ugyan a Családi Park az előző két évad ötlete alapján elkészült, a javaslat gazdái további fejlesztéseket szerettek volna, melyre meg is szerezték a támogatást.

Telepítettünk egy kétfülkés illemhelyet, mely pénzbedobós rendszerben működik. Az illemhely tetejére kamerarendszert telepítettünk, mely a játszótér biztonságát hivatott szolgálni.

Újabb játszóeszközökkel bővítettük a helyszínt, valamint fedett, zárt tárolót állítottunk fel, mely lehetőséget ad a különböző játékok és eszközök biztonságos tárolására is. A vártnál is nagyobb igénybevétel miatt – a családi park igen nagy népszerűségnek örvend – a központi csúszdák eredetileg füvesített dombja, ami lekopott, deformálódott, fenntarthatatlanná vált, korszerű és tetszetős öntött gumi burkolatot kapott.

Növényekkel, virágokkal gazdagítottuk a Parkot. 

A Tétény-Rét a három évig tartó fejlesztésnek köszönhetően igazi Családi Parkká vált, ahol a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőségeket.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.