Regisztráció

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Hagyománnyá vált, hogy egy nyertes ötlet megvalósulásakor az önkormányzat oklevéllel jutalmazza a projektgazdákat, ezzel is elismerve a közös munka sikerét és fontosságát. A Részvételi Költségvetés győztes pályázatai minden esetben az ötletgazdákkal együttműködve valósulnak meg. A felelős szakiroda bevonja a projektbeadókat a tervezés és akár a kivitelezés fázisába is.

Most a legutóbbi, Nagytétényben elkészült projektek ötletgazdái vették át az elismerést, amelyet a kezdeményezésért felelős alpolgármester, Szepesfalvy Anna adott át. A Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi park is olyan fejlesztés, amely a kerületi közösségi életet támogatja és teszi színesebbé.

Ne feledje! Hamarosan indul az idei évad szavazási időszaka. Regisztráció után, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon adhatja le voksait a kedvenc projektjei mellett.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Biztonságosabb közlekedés Rózsavölgyben

Új felfestések és táblák segítik a közlekedést az Ady Endre – Péterhegyi úti csomópontban.

Újabb macskaivartalanítási akció

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének célja a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése. 2023. november 10-től lehet jelentkezni a forrás kimerüléséig meghirdetett helyekre.