Regisztráció

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Hagyománnyá vált, hogy egy nyertes ötlet megvalósulásakor az önkormányzat oklevéllel jutalmazza a projektgazdákat, ezzel is elismerve a közös munka sikerét és fontosságát. A Részvételi Költségvetés győztes pályázatai minden esetben az ötletgazdákkal együttműködve valósulnak meg. A felelős szakiroda bevonja a projektbeadókat a tervezés és akár a kivitelezés fázisába is.

Most a legutóbbi, Nagytétényben elkészült projektek ötletgazdái vették át az elismerést, amelyet a kezdeményezésért felelős alpolgármester, Szepesfalvy Anna adott át. A Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi park is olyan fejlesztés, amely a kerületi közösségi életet támogatja és teszi színesebbé.

Ne feledje! Hamarosan indul az idei évad szavazási időszaka. Regisztráció után, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon adhatja le voksait a kedvenc projektjei mellett.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Hétvégén megnyílt a Honfoglalás úti játszótér

A Részvételi Költségvetés keretében készült el a játszótér felújítása, amit 2023. május 20-án vehettek birtokba a gyerekek.

Meghosszabbítottuk a szavazást!

Több kerületi lakos jelezte, hogy szeretne további szavazókat toborozni, ezért meghosszabbítottuk a szavazási időszakot, így 2023. június 30-ig adhatók le a voksok a kedvenc ötletekre.