Regisztráció

Meghosszabbítottuk a szavazást!

Több kerületi lakos jelezte, hogy szeretne további szavazókat toborozni, ezért meghosszabbítottuk a szavazási időszakot, így 2023. június 30-ig adhatók le a voksok a kedvenc ötletekre.

Fontos, hogy ahhoz, hogy regisztrálni és szavazni tudjunk, az adatainkat pontosan adjuk meg, mert ez a kulcsa annak, hogy a regisztrációnkat aktiválni tudjuk és leadhassuk szavazatainkat! Minden budafok-tétényi állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakos jogosult szavazni, 6 darab szavazattal gazdálkozhat, amit tetszőlegesen adhat le a kedvenc projektjeire.

Probléma esetén keressen minket a kozossegrekapcsolva@bp22.hu e-mail címen!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!