Regisztráció

Hétvégén megnyílt a Honfoglalás úti játszótér

A Részvételi Költségvetés keretében készült el a játszótér felújítása, amit 2023. május 20-án vehettek birtokba a gyerekek.

A pályázat célja volt, hogy a már meglévő játszóteret a jelenlegi elvárásoknak megfelelővé, a gyermekek számára még biztonságosabbá alakítsuk. 

A felújított területet kibővítettük és számos új eszközt telepítettünk a szülők és a gyermekek igényeinek kielégítésére. 

A Részvételi Költségvetés az önkormányzat olyan kezdeményezése, amelyen keresztül a lakosság által megálmodott és kiválasztott fejlesztések valósulnak meg a kerületben. Jelenleg is az Ön kezében van a döntés, 2023. június 30-ig adhatja le voksait a kedvenc projektjeire.

Sikeres regisztráció után, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon tud szavazni minden budafok-tétényi állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakos. 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

OKLEVELET KAPTAK AZ ÖTLETGAZDÁK

Szeptember 3-án, a Borfesztiválon adta át Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Már látogatható a vizes játszótér

Próbaüzemmódban megnyitott Rózsakert új játszótere.