Regisztráció

Önök kérték: egy hónappal meghosszabbítjuk a Részvételi Költségvetés szavazási időszakát

Július 31-ig szavazhat és dönthet a lakosság a beérkezett ötletekről

Az elmúlt időszakban a közösségi média felületeinken, illetve számtalan személyes üzenetben kaptunk megkeresést arra vonatkozóan, hogy még hosszabb időt szükséges biztosítanunk a szavazatok leadására, azaz hosszabbítsuk meg a szavazási időszakot.

Számunkra kiemelten fontos, hogy mindenki, maradéktalanul élhessen a szavazati jogával, ezért úgy döntöttünk, hogy az idei Részvételi Költségvetés szavazási időszakát egy hónappal, július 31-ig meghosszabbítjuk.

Bízunk benne és biztatjuk is Önöket, hogy mindenki éljen a Részvételi Költségvetés nyújtotta szavazási lehetőségével és szavazzon a legszimpatikusabb ötletre.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!

Újabb projekt készült el

A Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Jókai utca és a Nagytétényi út északnyugati sarkának rendezése.