Regisztráció

Még négy napig lehet szavazni

Már csak ez a hétvége áll rendelkezésre, hogy a kerületiek kiválasszák kedvenc ötleteiket, mert a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójának szavazása hamarosan lezárul.

A voksok 2023. július 31-én éjfélig adhatók le a legszimpatikusabb ötletekre.

Az idei 62 bejutott pályázat három kategóriában várja a fejenként 6 darab szavazatot. A legtöbb támogatást elnyert projektet az önkormányzat – a projektbeadóval közösen – elindítja a megvalósítás útján!

https://szavazas.kozossegrekapcsolva.hu/szavazas

Hajrá, Részvételi Költségvetés, hajrá, Budafok-Tétény!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!