Regisztráció

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület– segíts, hogy továbbra is fennmaradhassunk és működhessünk!

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület– segíts, hogy fennmaradhassunk és működhessünk!

Egyesületünk fő célja a kerületi kóbor kutyák hazajuttatása. Ebben a lakosság nélkülözhetetlen partnerünk, amit ezúton is hálásan köszönünk! Továbbra is számítunk a szavazatokra, hogy a jövőben is segíteni tudjunk a bajba jutott kutyáknak!

Az utcán kóborló kutya önmagára és másokra nézve is veszélyforrás lehet. Balesetet okozhat, más állatok testi épségét veszélyeztetheti, illetve sok ember számára félelmetes lehet egy barátságos kutya is.

Munkánk során két égető problémával küzdünk: a chip nélkül talált kutyák elhelyezése, illetve a gondozásunkba kerültek költségeinek előteremtése. Sajnos továbbra is kevés rendszeres támogatónk van, így most ezen a pályázaton szeretnénk megnyerni a működésünkhöz, fennmaradásunkhoz, a mentett, gazdára váró kutyáink folyamatos ellátásához szükséges anyagi forrást.

Az alábbi alapköltségekkel kell számolnunk minden egyes chip nélkül talált vagy a gazdája által lemondott, így a gondozásunkba kerülő kutyánál:

  • élősködők elleni védekezés
  • teszt a fertőző betegségekre
  • szívféreg szűrés, aminek pozitív eredménye további költségekkel jár
  • chip és oltási program pótlása és ivartalanítás
  • minőségi tápok az élelmezésükhöz

Ezek a költségek hatványozódnak, amikor a kutyát:

  • már betegen találtuk
  • balesetet szenvedett
  • rossz tartási körülmények közül mentettük

Kérjük, tedd lehetővé, hogy továbbra is segíteni tudjuk, szavazz ránk, köszönjük!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.