Regisztráció

HEROSZ- Új esély, új élet!

Az ötlet célja: Kerületünk egyetlen hontalan állatokat befogadó otthonának rehabilitálása, fejlesztése.


Az egyre növekvő számú, megoldatlan sorsú szaporulatok és a kóborló állatok elhelyezésének biztosítása érdekében, illetve a kerületi rendezettség szempontjából is kiemelten fontos, hogy a HEROSZ – Budapesti Állatotthon a megfelelő körülmények között tudjon állatokat befogadni.
Ezért javaslom első lépésben: A karantén helyiségek megfelelő kialakítását, az elektromos hálózat modernizációját és a fűtési rendszer kiépítését.
Az ötlet létrejöttével megvalósulna, hogy megfelelő körülmények között, biztonságban tölthessék karantén idejüket a leendő gazdikereső állatok, egy új esély, egy új élet reményében. A projekt során létrejött, megfelelő körülmények biztosításával nagyobb lehetőség nyílna, akár több állat befogadására, megfelelő elhelyezésére, majd tudatos gazdához juttatásához is! A projekt megvalósulásával közelebb kerülnek egymáshoz az állattartásra vágyó családok és az így, új lehetőséghez jutó, örökbe fogadható állatok egyaránt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.

Alkotótér, műhely fiataloknak

Az ún. makerspace nagyon elterjedt nyugaton.