Regisztráció

Kertmozi restart – Dunafok kulturális pont

Az ötlet a már meglévő kertmozi illetve a Dunafok szabadidőpark területén belül létesülne meg.

A 2020-ban nyertes Dunafok Kertmozi újraindításáról szóló ötletet 2023-ban szavazták meg a kerületiek a Részvételi Költségvetés keretében. 

A NYERTES ÖTLET, 2023: 

Az ötlet a már meglévő kertmozi illetve a Dunafok szabadidőpark területén belül létesül meg.

Az eddigi tapasztalatok alapján a helyszín, a maga atmoszférájával hamar elnyerte a helyi lakosok tetszését. Az ötletgazda szerette volna feleleveníteni a Kertmozi nyújtotta élményt, mely újból több szabadtèri rendezvènynek, közösségi és gyermekprogramnak, filmvetítéseknek is helyszínt biztosíthatna. A Szabadidőpark, a bicikliút, a játszótér és a Duna part közelsége miatt a csalàd minden tagja szàmàra kellemes kikapcsolódàst biztosíthatna továbbra is díjtalanul. 

STÁTUSZ A MEGVALÓSÍTÁSRÓL, 2024:

A kertmozi 2024 áprilisában nyitott meg, ahogy az időjárás engedte hétvégéken folyamatosan nyitva tartott. A vetítőgépet beüzemeltük, előkerültek a babzsákok, a nyugágyak – a kerületiek birtokba vehették a Kertmozit, válogathattak a jobbnál jobb családi filmek között. 

A moziműsor aktuálisan megtalálható volt a Kertmozi közösségi média oldalán valamint a Klauzál Ház és a Budafok-Tétény Önkormányzat weboldalain. 

2024 nyarán bővelkedhettünk sportközvetítésekben, melyek a Kertmozi műsorán is szerepeltek. A Labdarúgó Eb-t és az olimpiát követhettük a kivetítőn és együtt szurkolhattunk a magyaroknak. 

A Kertmozi időjárástól függően szeptember 30-ig üzemel.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Készül a parkolósáv a Bartók iskolánál

Október 24-én, csütörtökön kezdődik a parkolósáv kialakítása a Bartók Béla Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola mögötti területen. A projekt a Részvételi Költségvetés egyik nyertes ötlete.

Kezdődik a Kolonics György Általános Iskola előtti játszótér felújítása

A tervek szerint 2024. szeptember 19-én kezdik a sportiskola előtti játszótér megújításának kivitelezését, a Részvételi Költségvetés keretében.