Regisztráció

Kondipark, kosárlabda-pálya (a pumpapálya és játszótér területének további kihasználása)

Nagyon örülünk, hogy nemrégiben hasznosításra került az „Elágazásnál” található, korábban elhanyagolt terület: biciklis pumpapálya és játszótér kapott itt helyet, ami kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az óvodás és az iskolás korú gyermekek számára.

Úgy gondoljuk, hogy ez a terület ugyanakkor még rengeteg lehetőséget rejt magában, melyek további korosztályok kikapcsolódását szolgálnák: nagyon hálásak lennénk, ha a szabad részeken kiépülne egy szabadtéri kondipark, egy 1 kosaras (fél) kosárlabdapálya, vagy egy ping-pong asztal is.
A környéken nagyon hiányzik egy olyan tér, ahol a kiskamaszok biztonságos keretek között összejárhatnak, „bandázhatnának”, pedig koruknál fogva erre nagy igényük lenne.
Ez a tér további fejlesztésekkel tökéletesen alkalmas lenne erre a célra. Nem lenne szükség újabb terület bevonására, a meglévő terület fejlesztése további korcsoportok szórakozását tudná szolgálni.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Alkotótér, műhely fiataloknak

Az ún. makerspace nagyon elterjedt nyugaton.

KERÉKPÁRTÁROLÓKAT A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEK ELÉ

Kerületünk köznevelési intézményei előtt, főképpen reggel 7 és 8 óra között állandósultak a gépjárműtorlódások, sokszor dugók is kialakulnak.