Regisztráció

Kondipark, kosárlabda-pálya (a pumpapálya és játszótér területének további kihasználása)

Nagyon örülünk, hogy nemrégiben hasznosításra került az „Elágazásnál” található, korábban elhanyagolt terület: biciklis pumpapálya és játszótér kapott itt helyet, ami kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az óvodás és az iskolás korú gyermekek számára.

Úgy gondoljuk, hogy ez a terület ugyanakkor még rengeteg lehetőséget rejt magában, melyek további korosztályok kikapcsolódását szolgálnák: nagyon hálásak lennénk, ha a szabad részeken kiépülne egy szabadtéri kondipark, egy 1 kosaras (fél) kosárlabdapálya, vagy egy ping-pong asztal is.
A környéken nagyon hiányzik egy olyan tér, ahol a kiskamaszok biztonságos keretek között összejárhatnak, „bandázhatnának”, pedig koruknál fogva erre nagy igényük lenne.
Ez a tér további fejlesztésekkel tökéletesen alkalmas lenne erre a célra. Nem lenne szükség újabb terület bevonására, a meglévő terület fejlesztése további korcsoportok szórakozását tudná szolgálni.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.