Regisztráció

Már látogatható a vizes játszótér

Próbaüzemmódban megnyitott Rózsakert új játszótere.

A vizes játszótér ötlete a Részvételi Költségvetés egyik győztes projektjeként valósult meg, amit a lakosság a 2022-i évadban választott a győztesek közé.

A ligetes kialakítású zöldfelületen sarazós-vizezős játszóteret alakítottunk ki napvitorlákkal. A gyerekek új kedvenc helyén játékokat, homokozót, vízpart témájú képkirakót, a víz körforgását is bemutató oktatótáblát telepítettünk. Párakapu, ivókút és padok is biztosítják az ide látogatók kényelmét.

A játszótér biztonságos megközelítésére új gyalogos utépült, valamint felújítottuk és bővítettük a már meglévő parkolót.

Fontos szempont volt, hogy a terület minél zöldebb legyen, ezért elöregedett burkolt területet elbontottunk, a meglévő zöldfelületeket megóvtunk, valamint új növényeket ültettünk el a játszótér körül.

Bízunk benne, hogy az ide látogató gyerekek és szüleik kedvüket lelik a kis különleges, tematikus játszótérben.

A próbaüzemmód alatt várjuk a lakosság észrevételeit és véleményét az onkormanyzat@bp22 e-mail címre.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!