Regisztráció

Tétényi-fennsík területrehabilitáció 3.

2021 és 2022 években nagy öröm volt látni a családokat gyerekekkel, időseket és fiatalokat, akik egyaránt részt vettek a terület megtisztításában.

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy FONTOS a lakosságnak a Fennsík állapota. (Nem lehet elégszer megköszönni a helyi lakosság RÉSZVÉTELÉT, valamint általuk készített finom pogácsát és forró teát, és ki kell emelni a Polgármesteri Hivatal, a helyi Katasztrófavédelem és a terület Képviselőinek kiemelkedő tevékenységét.)
Nagyon fontos a terület időnkénti megtisztítása, a terüelt szórt szeméttől való kézi megtisztítása.
Ezért javasoljuk további szemétszedő akciók megszervezését, a Csúcs utca, Magaslati utca, Permet utca, Dózsa György út, 7es út felé eső fennsík részének, a cserjések és gyepek szeméttől való megtisztítását.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.