Regisztráció

OKLEVELET KAPTAK AZ ÖTLETGAZDÁK

Szeptember 3-án, a Borfesztiválon adta át Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Hagyománnyá vált, hogy a nyertes ötletek gazdáit az önkormányzat oklevéllel jutalmazza, ezzel is elismerve a projekt fontosságát. Idén a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál harmadik napján a 18 nyertesből 8 ötlet megálmodója kapta kézhez az okleveleket. Akik nem tudtak részt venni az átadón, azok postán kapják meg az emléklapokat.

A Részvételi Költségvetés győztes javaslatai mindig az önkormányzat és a projektgazdák közös gondolkodásában jönnek létre. A Polgármesteri Hivatalon belül már lezajlott az első szakirodai egyeztetés, amely a projektek megvalósítását készíti elő. Az önkormányzat hamarosan felveszi a kapcsolatot az ötletgazdákkal, hogy már a tervezés fázisába is bevonja őket.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!