Regisztráció

Véghajrában

Még két napig várjuk a fejlesztésekre vonatkozó javaslatokat!

A Részvételi Költségvetés keretében idén 317 550 000 Ft sorsáról dönthetnek az itt lakók. A kerületiek 2024. március 20-ig adhatják be ötleteiket arra vonatkozóan, hogy milyen projektek megvalósulásának örülnének Budafok-Tétényben.

Az ötleteket, regisztrációt követően, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon a „Profilom”, majd „Ötleteim” menüpontban, az „Új ötlet feltöltése” gomb megnyomásával lehet beadni.

Azok számára, akik nem mozognak otthonosan az internet világában, az ötletbenyújtás és szavazás során

  • a Szociális Szolgálat (1221 Budapest, Anna utca 10.)
  • a Cziffra György Nagytétényi Közösségi Színtér (1225 Budapest, Nagytétényi út 274–276.)
  • a Klauzál Gábor Budafok-tétényi Művelődési Központ (1222 Budapest, Nagytétényi út 31–33.)
  • a Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat (1225 Budapest, Nagytétényi út 276.) munkatársai nyújtanak segítséget.

A kerület közös ügy. Van ötlete?

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!