Regisztráció

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Az előző évhez hasonlóan idén is az ivartalanítási költségek 90%-át állja a program, így a lakosoknak csak a kezelés 10%-át szükséges téríteniük.

Kedvezményes árak:

kandúr:                   1300 Ft/macska
nőstény:                  2500 Ft/macska
vemhes nőstény:   3000 Ft/macska

Az ivartalanítási akcióra egy kinyomtatott formanyomtatvány kitöltésével lehet jelentkezni. A kérelmet a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, hétfőtől csütörtökig 8–16 óra között, pénteken 8–14 óra között személyesen, vagy szkennelve az igazgatasiugyek@bp22.hu e-mail-címre elküldve kell leadni. Azok számára, akiknek problémát jelent az internet használata, a Klauzál Házban nyújtanak segítséget a művelődési ház nyitvatartási idejében. A műtéteket a Budatétényi Állatkórházban, előzetes időpont-egyeztetés után végzik.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 15+1 győztest

Május 6-án lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, az ötödik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásban 43 ötletre szavazhatott a kerület lakossága.

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon.