Regisztráció

Még leadhatják voksaikat!

43 ötlet várja, hogy megkapja szavazatát Önöktől! Siessenek, már csak pár nap és lezárjuk a Részvételi Költségvetés szavazását.

Javában zajlik a Részvételi Költségvetés ötödik kiírásának szavazási időszaka. Az idei évben is számtalan megvalósítható ötlet érkezett be a kerületi lakosoknak köszönhetően. A benyújtott pályázatokat az Önkormányzat szakirodái megvizsgálták: 43 ötletet tartottak érdemesnek arra, hogy a lakosság megszavazhassa közülük a legjobbakat!

Az idei kiírásra május 6-a, 12 óráig lehet leadni a voksokat, a Részvételi Költségvetés honlapján, a www.kozossegrekapcsolva.hu weboldalon. Ahogy eddig, idén is mindenki 6 szavazattal rendelkezik, melynek felhasználása nem kötelező. 

Bízunk benne és biztatjuk is Önöket, hogy mindenki éljen a Részvételi Költségvetés nyújtotta szavazási lehetőségével és szavazzon a legszimpatikusabb ötletre.

Éljenek a lehetőségükkel és szavazzanak!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 15+1 győztest

Május 6-án lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, az ötödik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásban 43 ötletre szavazhatott a kerület lakossága.

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon.