Regisztráció

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon. 

Beszéljenek önkéntes munkánkról a számok: ez idő alatt több, mint 2.500 kutyával találkoztunk az utcán, juttattuk haza. Ebből összesen 211 (átlagban havi 3-4) chip nélküli volt, így a gondozásunkba kerültek. Mi helyeztük el őket, annak ellenére, hogy sajnos még nem rendelkezünk telephellyel. Elláttuk őket védőoltásokkal, chippel, a felnőtt korúakat ivartalanítottuk, és több esetben életmentő műtéteket is finanszíroztunk. 198 kutya közülük már boldog gazdás kutya, 13 van jelenleg a gondozásunkban gazdára várva. 

Májusban nagyszabású kutyaivartalanítási akciót indítunk, csakis rászoruló családoknak, ezt még az előző évi nyereményből tudjuk finanszírozni. 

Rengeteg pénzt emésztenek fel a 25-30%-al megnövekedett állatorvosi és tartási költségek, ha az előző évek pályázatain nem nyertünk volna, már nem tudnánk menteni. A magánszemélyektől kapott adományok sajnos havi egy talált kutya költségeit sem fedezik, így nagyon fontos, hogy idén is megnyerjük a maximális összeget, amire pályázhatunk, hogy tartalékot tudjunk képezni, csak akkor tudunk még sok-sok évig segíteni a kóbor kutyákon, hogy kerületünk lakóinak továbbra is legyen kihez fordulnia, ha problémája akad akár a saját, akár a környezetében élő kutyákkal kapcsolatban.

Köszönjük, ha a kutyák biztonsága érdekében szavaznak ránk!
CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 15+1 győztest

Május 6-án lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, az ötödik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásban 43 ötletre szavazhatott a kerület lakossága.

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon.