Regisztráció

Gyalogátkelőhely létesítése a Jókai Mór utcán a sportpályánál

A létesítendő gyalogátkelőhely jelentős mértékben segítené a sportegyesület létesítményét látogató sportoló gyermekek és szülők biztonságos átkelését a kétirányú forgalmas főútvonalon, illetve nagyban hozzájárulna az egyre fokozódó balesetveszély csökkenéséhez.

A Jókai Mór utca mint ismert a nap minden időszakában jelentős forgalommal terhelt főútvonal. Az utánpótlás alapbázisaként működő Budatétény Sportegyesület mintegy 200 gyermek és további 100 felnőtt részére biztosítja a minőségi sportolás feltételeit és egyben képezi alapját a fokozott balesetveszélyes helyzetek kialakulásának. A foglalkozásokra autóval, tömegközlekedéssel érkező jelentős számú gyermek és fiatal átkelése ezen a forgalmas kétirányú főútvonalon sajnos nem nélkülözi veszélyhelyzet kialakulását különös tekintettel arra, hogy a pálya melletti hosszú egyenes útszakasz nem kis számú autóst inspirál esetenként a jelentős sebességtúllépésre tovább fokozva ezzel a veszélyhelyzet kialakulását. A létesítendő gyalogátkelőhely reményeink szerint e környezetben segítené a biztonságos átkelést, a baleset megelőzést.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 15+1 győztest

Május 6-án lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, az ötödik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásban 43 ötletre szavazhatott a kerület lakossága.

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon.