Regisztráció

HEROSZ – Új esély, Új élet! – Újratöltve

Az ötlet célja: Kerületünk egyetlen hontalan állatokat befogadó otthonának rehabilitálása, fejlesztése.

Az ötlet célja: Mobil kutyakennelek telepítésének segítségével a meglévő kennelsorok felújítása. Köszönjük a korábbi pályázatra érkezett nagy számú, támogatói szavazatokat, melynek eredményeképpen megvalósulhat a karantén részleg karbantartása, felújítása! A terv az, hogy folytatódjon az így megkezdett munka, és következő lépésként szeretnénk, hogy a karanténból kikerülő állatok megfelelő körülmények között tölthessék mindennapjaikat a kennelekben, egészen az örökbefogadásuk pillanatáig. Ehhez azonban az Állatotthon kennelsorainak teljes körű felújítására, állagmegóvására, karbantartására és tisztasági festésére is szükség lenne, azonban a folyamatos teltház okán ezeknek az elvégzése, kivitelezése jelenleg esélytelen. Ezért a felújítási ötlet megvalósulásához szükség lenne a megoldást jelentő, úgynevezett mobil kutyakennelek elhelyezésére az Állatotthon területén, melynek segítségével, első lépésként megkezdődhetnek a szükséges felújítási munkálatok a meglévő kennelsorokat illetően. Amellett, hogy a mobil kutyakennelek elhelyezése megadja a lehetőséget a folyamatos felújítási munkavégzésre, a későbbiekben pedig általuk, újabb férőhelyet biztosítva, még több állatnak nyílik esélye arra, hogy felelős és szerető gazdához kerüljön egy ” Új esély, Új élet! ” reményében. ” S ha eljön érte a hőn áhított gazdi, Aki tényleg őt akarja örökbe fogadni, Szívében mindvégig ott lesz a hála, Ezért, nincs is jobb választás Nála.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Kezdődik a Kolonics György Általános Iskola előtti játszótér felújítása

A tervek szerint 2024. szeptember 19-én kezdik a sportiskola előtti játszótér megújításának kivitelezését, a Részvételi Költségvetés keretében.

Elkészültek az iskolai kerékpártárolók

Biciklivel az iskolába! - Kilenc kerületi iskolában épült biciklitároló a Részvételi Költségvetés nyertes projektjeként.