Regisztráció

Parkolóhely kialakítása az iskolai és óvodai csúcsidőszak közlekedésbiztonságának javítása érdekében

Az Általános iskola és az Óvoda reggeli és délutáni csúcsidőszakban tapasztalható gépjármű forgalma nem tud biztonságosan parkoló helyet találni, ezért ezen időszakban a környező utcák parkolási helyzete ugrásszerűen leromlik.

A Tenkes utcán jelenleg csak 1 oldali párhuzamos parkolásra van lehetőség. Az ötlet az, hogy a Tenkes utca és a szomszédos ingatlan területek közötti parlagon lévő részt az utca szintjére kisméretű szögtámfalakkal azonos szintbe hoznánk. Az így kialakított járó felületet gyeprácsos kialakítással parkolóhellyé alakítanánk át. A gyeprács alacsony igénybevétele lehetővé tenné a gyep regenerálódását és így nem csökkenne a zöldfelület jelentős mértékben.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.