Regisztráció

Tétényi-fennsík terület rehabilitáció 4.

2020 évtől pályázataink sikere arra mutat, hogy tovább folytassuk a megkezdett munkát. A mindig újratermelődő „kommunális szemét” eltakarítása igen fontos.

Évek óta öröm látni, hogy a családok gyerekekkel, idősek és fiatalok egyaránt részt vettek a terület megtisztításában. A lakosságnak FONTOS a fennsík állapota. Nagyon fontos a terület megtisztítása, de még fontosabb a 
M E G E L Ő Z É S és a tettes, tettesek megfogása, megbüntetése. A napelemes vadkamerák felállítása, bekötése a kerületi kamerarendszerbe még nem elég. 
Javasoljuk:
1. A Csúcs utca, Magaslati utca, Permet utca, Dózsa György út – 7-es út felé eső részének rehabilitációját, a cserjések és gyepek szeméttől való további megtisztítását.
2. Terület rekreációs és oktatási célokra való felhasználását, kerület tanárainak, diákjainak bevonásával. /Ismertető anyag összeállítása, bemutató tábla kihelyezése, szakvezetett séták szervezése/

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.