Regisztráció

Tétényi-fennsík terület rehabilitáció 4.

2020 évtől pályázataink sikere arra mutat, hogy tovább folytassuk a megkezdett munkát. A mindig újratermelődő „kommunális szemét” eltakarítása igen fontos.

Évek óta öröm látni, hogy a családok gyerekekkel, idősek és fiatalok egyaránt részt vettek a terület megtisztításában. A lakosságnak FONTOS a fennsík állapota. Nagyon fontos a terület megtisztítása, de még fontosabb a 
M E G E L Ő Z É S és a tettes, tettesek megfogása, megbüntetése. A napelemes vadkamerák felállítása, bekötése a kerületi kamerarendszerbe még nem elég. 
Javasoljuk:
1. A Csúcs utca, Magaslati utca, Permet utca, Dózsa György út – 7-es út felé eső részének rehabilitációját, a cserjések és gyepek szeméttől való további megtisztítását.
2. Terület rekreációs és oktatási célokra való felhasználását, kerület tanárainak, diákjainak bevonásával. /Ismertető anyag összeállítása, bemutató tábla kihelyezése, szakvezetett séták szervezése/

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 15+1 győztest

Május 6-án lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, az ötödik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásban 43 ötletre szavazhatott a kerület lakossága.

CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület: segíts, hogy segíthessünk!

CHIPet Csapatunk már több, mint 5 éve segít a kerületünkben elkóborolt, vagy éppen itt kidobott kutyákon.