Regisztráció

Baba-Mama közösségi tér alakult a Klauzál Házban

Új szolgáltatással bővült a kulturális intézmény

A Részvételi Költségvetésnek köszönhetően – új szolgáltatással –  Baba-Mama közösségi térrel bővült a Klauzál Ház portfóliója kerületünkben. A korábban ötletként megfogalmazott közösségi tér létrehozása az idei szavazáson ugyan nem kapott elegendő voksot a megvalósításhoz, ám a kerület és a kulturális intézmény vezetése úgy gondolta, érdemes felkarolni a kezdeményezést.

A szeptember 16-án nyíló Baba-Mama közösségi tér kialakításának eredeti koncepciója annyira megtetszett a kerület vezetésének, hogy a kivitelezésbe végig bevonták az  ötletgazdát is.

A Klauzál Ház már a megnyitó ünnepségre is várja a 0-6 éves korú gyermekeket és szüleiket , mely után hetente, színes programokkal várja majd az ide látogatókat. További információt a Klauzál Ház oldalán talál a programról.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!