Regisztráció

KUTYAFUTTATÓ KISTESTŰ KUTYÁKNAK

A Részvételi Költségvetés keretében épült meg Budafok-Tétény új kutyafuttatója, amely kifejezetten a kistestű kutyák számára készült.

Rózsakerten 115 szavazattal került a Részvételi Költségvetés győztesei közé a ,,Kutyafuttató kistestű kutyáknak” elnevezésű projektötlet. Célja egy olyan terület kialakítása volt, amelyet a kistermetű kutyák használhatnak, ahol a gazdák biztonságos környezetben engedhetik szabadon kis kedvenceiket.

Szepesfalvy Anna alpolgármester elmondta, hogy a szomszédos kutyafuttatóban több konfliktus volt a kisebb és a nagyobb testű kutyák között, ezért érdemes volt kialakítani az újabb futtatót.

A lekerített terület agilityeszközöket és ivókutat is kapott, így egy korszerű futtató várja a 38 cm-nél és 11,5 kg-nál kisebb kutyákat a Mini Cuki mellett.

Loksay Judit, a projekt ötletgazdája, Loksay Ferencné lánya elmondta, hogy kialakult egy kutyás közösség, akiknek köszönhetően a futtató egy játékosládával is gazdagodott, de a terület további fejlesztését is tervezik. Nyári kutyás partik szervezése és a terület füvesítése is szerepel a célok között.

A Részvételi Költségvetés 2022-ben is folytatódik, a részletek miatt kövesse a projekt hivatalos weboldalát, a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!