Regisztráció

Biztonságosabb közlekedés Rózsavölgyben

Új felfestések és táblák segítik a közlekedést az Ady Endre – Péterhegyi úti csomópontban.

projekt megvalósulását a lakosság a Részvételi Költségvetésen keresztül kezdeményezte. Budafok-Tétény önkormányzata és a BKK munkatársai pedig szoros összefogásban oldották meg az itt élők által felvetett problémát.

Ennek keretében pótolva lettek a hiányzó forgalomtechnikai táblák, kijavították a csomópontban az útburkolatot, erre új burkolatjeleket festettek fel. Ezek lehetővé teszik a szabályozott, könnyebb kanyarodást, hogy jó helyre érkezzenek a közlekedők. Emellett felhívják a figyelmet a villamos elsőbbségére, valamint láthatóbb lett a buszmegálló területe. A villamoskeresztezés vágányzónájára „különösen veszélyes hely” burkolatjel is felkerült.

Az ötlet megvalósulásának köszönhetően egyértelműbbé és biztonságosabbá vált a forgalom mind a gyalogosok, mind az autósok számára.

Fotó: Horváth Tamás

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!