Regisztráció

Nyertes ötletek térképe

Térképen mutatjuk a Részvételi Költségvetés eddigi győztes projektjeit.

2024. január 15-én Budafok-Tétény önkormányzata elindította a Részvételi Költségvetés ötödik fordulóját. A már jól ismert kezdeményezés keretében a lakosság dönthet arról, hogy a kiírt keretösszeget milyen fejlesztésekre fordítsa a városvezetés.

Ennek alkalmából egy olyan térképpel találkozhattak a 2024. január 17-én megjelent Városházi Híradó olvasói, ami az eddigi nyertes ötleteket mutatja be. A kiadvány segítségül szolgálhat arra vonatkozóan, ha szeretnénk megismerni a megvalósult és még folyamatban lévő projekteket, de inspiráció is lehet azok számára, akik szívesen vennének részt a kezdeményezésben, de még nem forrt ki teljesen a javaslatuk.

Ha Önnek is van egy ötlete, hogy Budafok-Tétény mitől lehetne élhetőbb, fenntarthatóbb és még szerethetőbb, regisztrációt követően a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon nyújthatja be pályázatát.

A térkép letölthető PDF formátumban innen.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Még vannak helyek!

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének, a macskaivartalanítási akciónak a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése a célja. A meghirdetett helyek még nem teltek be, így továbbra is lehet jelentkezni a programra.

Elindult a szavazás!

Az elmúlt hetekben lezárult a Részvételi Költségvetés ötödik kiírására. Az Önkormányzat munkatársai, szakirodáinak képviselői átnézték a beérkezett pályázatokat, amelyekből kiválasztották azt a 44 darab pályázatot, melyet szavazásra bocsátottak. Idén ismét lehetősége lesz nyerni közlekedésbiztonsági, állatvédelmi, közösségi szabadtéri pályázatoknak, így érdemes élni a szavazati lehetőséggel!