Küldetés

 

Tisztel Kerületiek!

A Részvételi Költségvetést 2019-ben azért indítottuk útjára, hogy jobban megismerjük a kerületiek igényeit és közvetlen beleszólást biztosítsunk számukra a források elosztásának meghatározásába. Az elmúlt évek sikerei bizonyítják, jó irányba haladunk: büszkék vagyunk a benyújtott javaslatok sokszínűségére, a közös gondolkodásra, de mindenekelőtt a kerületiek évről-évre növekvő aktivitására, mely egyértelműen jelzi, hogy mi, budafok-tétényiek hiszünk a közösség erejében.

Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere

 

 

Kedves kerületi Lakosok!

2022. március 17-én már harmadik alkalommal indult útjára a Részvételi Költségvetés. Budafok, Budatétény és Nagytétény – Baross Gábor-telep kerületrészek lakosai javaslatokat nyújtottak be, majd szavazás útján döntöttek arról, mely ötletet valósítsa meg az önkormányzat. 

Őszintén hisszük, hogy a Részvételi Költségvetésnek is köszönhetően Budafok-Tétény példamutató, élhető, dinamikusan fejlődő kerület, amely támogatja a fenntartható fejlesztéseket, valamint erősíti a közösségi szellemet és az elköteleződést szűkebb pátriánk iránt. 

Köszönjük eddigi javaslataikat, szavazataikat, és bízunk benne, hogy a jövőben is együtt tervezhetjük Budafok-Tétény jövőjét a Részvételi Költségvetés során!

Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere