Regisztráció

Győztesek 2023

A Részvételi Költségvetés keretében évről-évre nagyszerű projekteket valósíthattunk meg, melyek hozzájárultak egy élhető, a közösség igényeire reagáló és erejére támaszkodó kerület létrehozásához. A 2023-as év győztes projektjeit ezen az oldalon gyűjtöttük össze.

Szúnyogirtás

Évek óta a kert nyáron használhatatlan, az autóhoz alig lehet kimenekülni a szúnyogcsípések miatt. Gyerekeim végtagjai most is tele vannak fehér foltokkal, a kikapart szúnyogcsípések miatt.

Közösségi Duna-part

A Duna 9 km hosszan szegélyezi kerületünket, de jelenleg nincs olyan kijelölt terület, ahol a Dunához való szabad hozzáférés biztosítva lenne sportolási és kikapcsolódási jelleggel.

Komposztláda osztása

Nagyon örülök, hogy 2 éve a lakosság olyan nagy arányban szavazott a közösségi költségvetésben az esővízgyűjtő javaslatomra, és hogy ezáltal győztes javaslatommal az önkormányzat jóvoltából ilyen nagy számú kerületi kert tulajdonosnak sikerült segíteni.

Mezítlábas park

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakozás, élmény és egészséges kikapcsolódás a mezítlábas park, mely hazánk számos pontján létezik és nagyon népszerű.

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.